tirsdag 8. januar 2008

Sauens liv

Denne bloggen er dedikert til Aikos faste følgesvenn gjennom livet. Nemlig Sauen.
Sauen har vært en av de viktigste tingene i livet til Aiko siden han ble født i Piteå i Sverige tidlig i juni. Han behandlet den veldig pent, og som dere ser av bildet var sauen med der det passet Aiko.

Da han 14 august 2007 dro avgårde med fly for å møte sin nye eier(altså meg) i Stockholm var Sauen selvfølgelig med i bagasjen. Den støttet han under den lange og slitsomme turen, og fikk kjørt fly, tatt tog og kjørt buss. Med andre ord, mange nye opplevelser både for Sau og hund.

Sauen var også aktivt med da vi skrudde sammen køyesenga til gjesterommet vårt.

I flere uker fikk sauen være hel og fin, og det var veldig viktig for Aiko at denne sauen var han sin, ja bare han sin! Nåde Rex om han rørte den...

Flere uker gikk, og sauen var mest hjemme på rommet og i stua. Den fikk være seg selv, og hadde stort sett alle lemmer intakte.

I september fikk sauen være med på enda en lang tur med tog og buss. Denne gangen helt fra Lillehammer til Lillesand og tilbake igjen etter en uke. Aiko var veldig glad for å ha sauen som lekekamerat under denne lange turen, og det gikk hardt utover fyllet. Ett par uker seinere var det svært lite fyll igjen i den stakkars Sauen.


På hyttetur til Oppdal fikk Sauen endel livstruende skader. Det hele endte med at hodet forsvant inn i peisen. Dette synes ikke Aiko noe særlig om, og han tok godt vare på de fillene som var igjen av sin kjære Sau.

Resten av fillene var med både en og to turer til Lillesand, hvor den fikk hilse både på katter og familien til Matmor Kristine.


Hvordan gikk det så til slutt med de siste delene av Sauen? Jo, de endte sine dager i tarmsystemet til Aiko, da han faktisk spiste en av de siste store delene! Matmor Kristine fikk selvfølgelig litt sjokk da han svelga hele greia, og fikk dytta litt salt i den "sauesultne" valpen slik at han skulle kaste opp.

Resultater ser du her....

Et langt og lykkelig liv for sauen er over. Du er sterkt savnet av din kjære venn Aiko som akkurat nå leter febrilsk etter deg på rommet.

HVIL I FRED!

Voff

1 kommentar:

Anonym sa...

dakar sauen!
Vi tenker på deg og alle de gode minnene du har gitt oss:)